Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aladağ'daki kız öğrencilere Büyükşehir'den destek

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Aladağ'daki kız öğrenci yurdundaki yangından kurtulan öğrencilere giyim, ayakkabı, kitap ve kırtasiye yardımını sürdürdü.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı bürokratları, Kozan'daki yatılı bölge ortaokulunda eğitimlerini sürdüren 26 Aladağlı öğrenciyi ziyaret edip, giyim, ayakkabı, kitap ve kırtasiye malzemelerini dağıttı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Teoman Yılmaz ve beraberindeki bürokratlar, yangın mağduru öğrencilerin yanı sıra çevre köylerden gelip, yatılı okuyan öğrencilere de aynı yardımları yaptı. Kozan Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerin ikamet ettiği köylerin muhtarlarının da katıldığı yardım etkinliğinde Teoman Yılmaz ve beraberindeki bürokratlar, öğrencilere yeni ayakkabılarını kendileri giydirip, mutluluklarını paylaştı.

        Aladağlı kardelenler, yangın mağdurları ile ilçelerindeki dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yardım köprüsü kuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti.

        (ELF-Y)

        31.03.2017 13:15:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler