Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bulutlar, gece gündüz evet için çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için 'evet' turlarına devam eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, günün ilk ışıklarıyla ilçe esnaf ziyaretleri ile başlıyor, akşam mesaisini ise Köy mahallelerin de yapıyor.

        Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleriyle birlikte 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için 'evet' turlarına devam ediyor. Güne ilk ışıklarıyla esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Bulutlar, akşam mesaisini ise köy mahallelerde yapıyor. Kümbet Mahallesi de vatandaşlarla bir araya gelen Bulutlar, vatandaşların 16 Nisan'daki halk oylamasında 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' için 'evet' demeye davet etti.

        "Millet çift başlılıktan kurtulacak"

        Yeni Sistem ile cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık görevlerinin birleştiğini ve milletin karşısına tek bir muhatap çıkarılacağını söyleyen Başkan Orhan Bulutlar, "Artık milletin sandıkta yetki verdiği bir makamın sözü geçsin istiyoruz. Birileri diyor ki 'Cumhurbaşkanı parlamentoyu feshedecek.' Bu doğru değil. Külliye yalandır. Cumhurbaşkanının seçimleri yenileme kararı alması demek kendi görevini de son vermek demektir "dedi.

        "İstikrar demek güçlü ve güvenilir ekonomi demek"

        Türkiye'deki son 15 yıllık istikrar ve güven ortamının bir sisteme bağlanması gerektiğine vurgu yapan Başkan Bulutlar, "Milletimizin yüzde elli artı birinin oyuyla göreve gelen, her 5 yılda bir doğrudan halka hesap veren bir Cumhurbaşkanı yürütmede istikrar, güçlü ekonomide güven demektir. Bu sistem, yatırımların devam etmesi, işsizliğin azalması istihdamın artması demektir. Ülkemizin üzerin de oynanan oyunları bozmak demektir. Bu ülke ne zaman küçükte olsa bir canlanma yaşasa hemen piyonlar devreye girip bu ülkenin ekonomisine, istikrarına, huzuruna kastetmeye çalışıyor. Asla buna izin vermemeliyiz. Bu nedenle bir evet'in önemini eşimize, dostumuza ve çevremize anlatmalıyız. Dünya artık eski dünya olmadığı gibi Türkiye de artık eski Türki'ye değil " açıklamasında bulundu.

        31.03.2017 13:49:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler