Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıt ağacın çehresi büyükşehirle değişecek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'ta yer alan 1655 yıllık zeytin ağacının turizme katkı sağlaması ve tanıtılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve personeli anıt ağacın olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

        İl genelindeki tarihi, kültürel ve beşeri zenginlikleri tespit edebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesinin hala dallarından zeytin vermeye devam eden 1655 yıllık ağacın çevresinde düzenleme yapacak. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve personelin katıldığı incelemelerde, Bakır Mahallesinde yer alan asırlık çınarın çevresinin peyzaj düzenlemesi yapılması planlanıyor. Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşliğinde anıt ağacı inceleyen heyet, gerekli çalışmaların yapılması amacıyla hazırlıklarına başladı.

        (SC-Y)

        31.03.2017 14:18:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler