Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Çanakkale teşkilatından referandum çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Teşkilatı, 18 maddelik anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

        MHP İl Başkanı Hakan Pınar ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin esnafları gezerek anayasa değişikliği ve referandum hakkında bilgi verdi. Ziyaretler, Çanakkale halkı ve esnafı tarafından sıcak karşılanırken hiçbir tatsızlık ve karşıt görüş gösterilmemesi dikkat çekti. Esnaf ve halka broşürleri dağıtan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, "Çanakkale Teşkilatı olarak yaptığımız bu ziyaretlerde, halkımızın yeni anayasa değişikliğine ne kadar olumlu baktıklarını ve bu değişikliğin milletin ve ülkenin bekası için yararlı olacağına inandıklarını gözlemledik" dedi. MHP İl Başkanı Hakan Pınar ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ekledi.

        (GD)

        31.03.2017 15:17:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler