Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Alibeyoğlu, belediye personelleriyle toplantı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, personelleriyle bir araya geldi.

        Güroymak Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Ufuk Özen Alibeyoğlu, yapacakları hizmetleri ve belediyenin nasıl çalışacağını personellere anlattı. Özellikle vatandaşlara güler yüzle hizmet etmenin önemine dikkat çeken Alibeyoğlu, belediyenin imkanlarını halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti. Alibeyoğlu, "Biliyorsunuz belediye kamu kaynağı kullanarak vatandaşlarımıza hizmet veren kuruluşlardır. Biz de bu hizmetleri en iyi şekilde yapmak için belediyemizi halkın hizmetine sunacağız. Burada devletine, milletine bağlı, işinin başında, ekmeğini kazanıp kendi kazancıyla evinize helal ekmeği götürmeye çalışınız. Bu ilçe bizim. Yeni projeler geliştireceğiz. İnsanlarımıza sosyal, kültürel, yaşanılır güzel bir ilçe yapmaya çalışacağız. Belediyemizin kapısı herkese açıktır. Hizmeti güler yüzle vereceğiz. Bu hizmetleri devletimizin bütün kurumlarıyla el ele yapacağız" dedi.

        "Artık eskisi gibi yan gelip yatma devri bitmiştir"

        Belediye kaynaklarının devlet kaynağı olduğunu belirten Alibeyoğlu, "Bu kaynaklar vatandaşlarımıza hizmet olarak döner. Bu kaynakların hiçbir kuruma, örgüte, terörle bağlantılı kuruluşlara yönlendirilmesi gibi bir anlayışı bitirdik. Bunların önüne geçtik. Her personelin bir görevi vardır. Herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışsın. Artık eskisi gibi yan gelip yatma devri bitmiştir. Yapacağınız görevi kendi ilçenize ve halkınıza yapıyorsunuz. 'Ben çalışmıyorum' diyen arkadaş varsa, buyursun gitsin. Üniversiteyi bitirmiş dışarıda iş arayan onlarca vasıflı gencimiz var. Çalışmayan, çalışma kurallarına uymayan, buna aykırı hareket edenlerle çalışamayız. Bu şekilde çalışanları belediyede barındırmayacağız" diye konuştu.

        Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, daha sonra ilçede yapılacak çalışma ve projeler hakkında belediye personellerini bilgilendirdi.

        (GO-MSA-Y)

        31.03.2017 16:01:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler