Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madalya kazanan tekvandocular, yarım altın ile ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in araban ilçesinde, tekvando şampiyonalarında madalya kazanan tekvandocular yarım altın ile ödüllendirildi.

        Gaziantep'in Araban ilçe Kaymakamı Emin Bağlı, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiş Open Tekvando Şampiyonası ile Malatya'da düzenlenen Anadolu Yıldızları Doğu Anadolu Tekvando Şampiyonasında dereceye girenleri yarım altınla ödüllendirdi.

        Muğla'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Tekvando Ligi Finallerinden Türkiye 3'üncüsü olan Alperen Kaya, Antalya'da düzenlenen Uluslar Arası Türkiş Open Tekvando Şampiyonasında 2'ncisi olan Zehra Gündüz ile Malatya'da düzenlenen Anadolu Yıldızları Doğu Anadolu Tekvando Şampiyonasında 1'incisi olan Fazilet Doğan, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Özpınar, Araban Belediye Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Adem Kaya, Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Durmuş ile birlikte ilçe Kaymakamı Emin Bağlı'yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Bağlı, sporcuları birer yarım altın ile ödüllendirdi.

        Bağlı, madalyalar için sporcuları kutlayarak, başarıların devamını diledi. Sporcularla sohbet eden Bağlı, "Atalarımız, sporun her dalında başarı sağlarlarmış. Dünyanın dört bir yanında katıldıkları şampiyona müsabakalarında üstün başarı sağlayarak ülkemizin adını dünyanın dört bir yanında altın harflerle yazdırmayı başarmışlardır. Sizler de onları örnek alarak tekvando sporu dalında katıldığınız her şampiyona müsabakalarında daime üstün başarılar sağlamalısınız. İlçemizde sporun her dalında başarılar sağlayıp ilçemizin adını dünyanın dört bir yanında tanıtmanız için siz ve diğer spor dallarındaki sporcularımızın başarı sağlamaları için her zaman yanınızdayız. Genç sporculara öneri ve tavsiyelerde bulunan Bağlı, başarılı sporcular yetiştirdiği için de Araban Belediye Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Polis Memuru Adem Kaya'yı tebrik etti.

        Sporculardan Zehra Gündüz ve antrenörü Adem Kaya, 27-30 Nisan tarihleri arasında Yunanistan'da yapılacak olan Uluslararası Tekvando Müsabakasında Türkiye'yi temsil etmek üzere Yunanistan'a gideceklerini hatırlatarak, "Yunanistan'da Türkiye'yi en başarılı bir şekilde temsil ederek önemli derece ile ilçemize döneceğinize inanıyorum" dedi.

        (SD-Y)

        31.03.2017 17:23:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler