Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl AK Parti 16 Nisan'a hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl AK Parti Teşkilatı, 16 Nisan'daa yapılacak Anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında pazar yerinde vatandaşlara üzerinde 'Evet' yazılı balon dağıttı.

        AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatı, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandum çalışmalarına hız verdi. Sarıgöllü AK Parti'liler yaklaşan referandum öncesinde pazar yerine gelerek vatandaşlara üzerinde 'Evet' yazılı turuncu balon ve şapka dağıttı. Pazar yerinde yaklaşık 2 bin adet balon ve şapka dağıttıklarını söyleyen AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Sarıgöl AK Parti Teşkilatı olarak, kadın ve gençlik kollarımız üyelerinin katılımı ile hazırlattığımız 'Evet' yazılı iki bin adet balon ve şapkayı ilçede kurulan pazar yerinde vatandaşlarımıza dağıttık. Bu arada balon ve şapkaların yanında 'Evet' broşürlerini de verdik" dedi. Toy ayrıca çalışmalar kapsamında mahalle ve ev ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

        (VS-AY-Y)

        31.03.2017 18:15:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler