Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak'tan Özçorlulular Roman Derneğine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde ağırlıklı olarak romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesini ziyaret etti.

        Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Cebe'nin de hazır bulunduğu ziyarette Roman Derneğini de ziyaret ederek Dernek Başkanı Bahattin Pektaş ve romanlarla sohbet ederek isteklerini ve sorunlarını dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçmiş Regaip kandilini kutladı ve pilav ayran ikram etti.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı mahallerinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren roman vatandaşları da isteklerini ve sorunlarını Başkan Albayrak'a ilettiler. Kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Çorlulu Romanlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler.

        (YG-MEF-Y)

        31.03.2017 18:33:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler