Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirkol Zahireciler Borsası esnafından evet için destek istedi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Zahireciler Borsasını ziyaret ederek, esnaftan 16 Nisanda Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili yapılacak halk oylaması için evet desteği istedi.

        Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Acar ve Ali Kaya ile birlikte Zahireciler Borsasını ziyaret etti. Borsa Başkanı Ali Yücetepe tarafından karşılanan Başkan Demirkol, esnafla görüştü. Haliliye ilçe sınırlarında oturan esnafın problemlerini dinleyen Başkan Demirkol, sorunların çözümü için talimatlar verdi. Haliliye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden esnaf, Başkan Demirkol'a teşekkür etti. Başkan Fevzi Demirkol, görüştüğü esnaf ve vatandaşlardan 16 Nisanda yapılacak halk oylaması için de evet desteği istedi. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini esnafa anlatan Başkan Demirkol, 16 Nisanın Türkiye'nin geleceği olduğunu kaydetti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, "Zahireciler Borsasını bugün ziyaret ettik. Borsa, tarım şehri olan Şanlıurfa'nın tarımında, ticaretinde önemli hizmetler yapmaktadırlar. Bu esnafımızın tamamına yakını, Şanlıurfa merkezde Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçemizde ikamet etmektedir. Gün içerisinde işyerlerinde oldukları için kendileriyle karşılaşma imkanımız ancak bu şekilde oluyor. Dolayısıyla bugün Zahireciler Borsasını ziyaret ettik. 16 Nisanda yapılacak olan referandum konusunda esnafı mızdan destek istedik. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan Zahireciler Borsası esnafına, Başkanımız Ali Yücetepe'ye, önceki başkanımız Mahmut Türkmenoğlu'na teşekkür ediyoruz. Bugün bu faaliyetimizde beraber olduğumuz Haliliye ilçe teşkilatımızın başkan yardımcıları Abdurrahman Acar ve Ali Kaya'ya teşekkür ediyoruz" dedi. Zahireciler Borsası Başkanı Ali Yücetepe'de, yaptıkları ziyaretten dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiklerini söyledi.

        İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Acar ise, "Zahireciler Borsası esnafını ziyaret ettik. 16 Nisan referandumu için kendilerinden destek istedik" ifadelerini kullandı.

        (Şİ-SD-Y)

        31.03.2017 18:37:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler