Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşplak Senfoni Orkestrası'ndan Yeşilçam şöleni

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Yeşilçam'ın unutulmaz film müzikleri, Taşplak Senfoni Orkestrası'nın düzenlemesiyle tekrar sahneye konuldu. İzleyenlerin mest olduğu konserde birbirinden değerli Yeşilçam film müzikleri seslendirildi.

        Birbirinden değerli Yeşilçam filmlerinin unutulmaz müzikleri, Taşplak Senfoni Orkestrası tarafından tekrar uyarlanıp seslendirildi. Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen konserde izleyiciler, Cemil Candaş Kültür Merkezi'ni tıklım tıklım doldurdu. Türk Sinema tarihinin efsane isimlerinden Halit Akçatepe'nin hayatını kaybettiği bir günde Yeşilçam filmlerinin unutulmaz müzikleri sahnelenirken, Halit Akçetepe'nin de yer aldığı Hababam Sınıfı müzikleri çaldığı esnada salondaki izleyiciler de alkışlarla eşlik etti. Programa Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Özer ve çok sayıda müziksever katıldı.

        Usta Oyuncu Halit Akçatepe de anıldı

        Halit Akçatepe'nin hayatını kaybetmesinden dolayı son derece üzgün olduklarını dile getiren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özer, "Bugün gerçekten de acı bir tesadüf oldu. Halit Akçatepe gibi bir oyuncuyu kaybetmenin böyle bir güne denk gelmesi aynı zamanda hüzün verici bir şey. Biz kendisini her zaman saygı ve sevgiyle anacağız. Şişli Belediyesi olarak sanatçıların ve sanatseverlerin her zaman yanındayız. Geçmişte televizyon ve sinemalarda izlediğimiz değerli sanatçılarımızı böylelikle tekrar anmış olduk, kendilerini buradan saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

        Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Çöpçüler Kralı, Arkadaş, Baba, En Büyük Şaban, Selvi Boylum Al Yazmalım, Banker Bilo ve Tosun Paşa gibi birbirinden değerli birçok filmin müziği sahneye konuldu.

        (HB-ÖK-Y)

        01.04.2017 09:33:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler