Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TETUS kapsamında 45 araç hizmete başladı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından il genelinde uygulamaya konulan Tekirdağ Toplu Taşıma Sistemi (TETUS) kapsamında 45 araç vatandaşın hizmetine sunuldu.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından il genelinde uygulamaya konulan Tekirdağ Toplu Taşıma Sistemi (TETUS) kapsamında minibüs dönüşümlerine 21 minibüsle katılan S.S 20 Nolu Çerkezköy-Çorlu Birlik Kooperatifi ile dönüşüme 24 minibüsle katılan S.S 46 Nolu Saray Kalebirlik Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin toplam 45 aracını vatandaşın hizmetine sundu.

        Çorlu Orion Alışveriş Merkezinin Otoparkında gerçekleştirilen ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Danışman Neşat Erdoğan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile Kooperatif Başkanları ve üyelerinin de hazır bulunduğu programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kooperatiflerle ortak paydada buluştuklarını belirterek "Çalışmaya başlayan iki kooperatife de başarılar ve kazasız belasız günler diliyorum, yolculara da itibar göstermelerini istiyorum" dedi.

        Program sonrası kurdele kesilerek araçlar hizmete alındı ve kooperatif yetkilileri tarafından Başkan Albayrak ile emeği geçenlere plaket takdim edildi.

        (YG-MK-Y)

        01.04.2017 10:59:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler