Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikspor şampiyonluk maçına hazır

        - Son antrenmanı taraftarlar da takip etti

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecikspor hafta sonu oynayacağı deplasmanda karşılaşacağı 1308 Osmaneli Belediyespor şampiyonluk maçının hazırlıklarını tamamlamayarak maç saatini bekleyemeye başladı.

        Bilecik 1. Amatör ligde 25'inci hafta ligin son haftasında 65 puanla lider olan Bilecikspor, 64 puanla ikinci yer alan 1308 Osmaneli Belediye Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şampiyonu belirleyecek olan bu maç öncesi Bilecikspor, Sentetik Sahada yaptığı son antrenman sonrası maç saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda takımını yalnız bırakmayan taraftarlar tezahüratlar takımına destek verirken, kent esnafları takıma jest yaparak antrenman sonrası çiğ köfte ve tatlı ikram etti.

        "Adınız bu şehrin tarihinde altın harflerle yazılı olacak"

        Antrenman sonrası oyunculara bir konuşma yapan Belekoma Tayfa, Lise Belekoma, UNİ 11 üniversite grupları adına UNİ 11 Taraftar Grubu Başkanı Gökalp Aslan, her zaman takımın arkasında olduklarını, bu maçı kazanarak ligde şampiyon olacaklarını belirtti. Aslan, "Allah hepinizden razı olsun bu zamana kadar verdiğiniz emeklerden, vermiş olacağınız ve vereceğiniz emeklerden dolayı. Şimdi şehrimiz ve takımımız 9, 10 sene sonra çok büyük bir maça çıkıyor. Eğer biz bu maçı alırsak tarihe geçeceğiz. İleride 10-15 sene sonra sizin adınız bu şehrin tarihinde altın harflerle yazılı olacak. Bu taraftar sizin her zaman yanınızda. Gelelim malum takımla oynayacağımız maça. Orada da çıkın sahaya aslan gibi başınız dik olsun. Biz oraya da geleceğiz, organizasyonumuzu yaptık, çalışmalarımızı yapıyoruz. Pankartlarımızı yapıyoruz, her şey sizin için her şey sizin uğrunuza. Siz yeter ki yürekten oynayın, siz o forma için savaşın biz zaten o forma için ölürüz. Sizden özellikle bu maç için gerekli özveriyi istiyoruz. O maça biz beraberlik için gitmeyelim arkadaşlar. Biz o maçı yenmek için gidelim namağlup gidiyoruz. Kolay bir şey de değil bu zamana kadar namağlup getirmek. Hep beraber maç sonunda şampiyonluğumuzu kutlayalım. Bundan sonra inşallah Vitra maçımız var. Onları da yeneceğiz ondan sonra BAL ligine gideceğiz. Siz yeter ki yürekten oynayın. Belekoma her zaman dimdik arkanızda, ayakta. Biz sizden galibiyet sözü almaya geldik" dedi.

        "Bu şehrin yağmurunu yedim, çamurunda büyüdüm"

        Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol ise, "Ben 45 yaşındayım. 45 senedir Bilecik'teyim. Bu şehrin yağmurunu yedim, çamurunda büyüdüm. O yüzden biz bu şehre ne sırtımızı döneriz ne yanlış yaparız. En iyisi en güzeli ne ise; onu ben arkadaşlarım kardeşlerim sporcularım adına hepinize söz veriyorum" diye konuştu.

        "Biz Bilecikspor'uz ona göre oynayacağız"

        Takımın kaptanı Tamgaç Keçe de, yanlarında böylesine bir taraftar gruplarının olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu anlattı. Keçe, şöyle konuştu:

        "Söylenecek bir şey de yok. Artık son viraja geldik. Biz de kazanmak istiyoruz. Beraberliğe oynayacak bir takım değiliz zaten. Öyle bir karakterimiz yok. Ama stresli bir maç olacak. Bizim de sizden ricamız orada biz saha içinde sakin kalacağız, siz de saha dışında sakin kalın. Ondan sonra hocanın dediği gibi inşallah Bilecik'te bayramımızı kutlarız. Ama tek yürek, tek düşünce sakinlik. Kendimizi bileceğiz. Biz Bilecikspor'uz ona göre oynayacağız. Siz de ona göre davranacaksınız. Maçtan sonra Bilecik'te görüşürüz."

        (CKT-KÇ)

        01.04.2017 11:17:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler