Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde kitap okuma etkinliğinde bir araya gelen öğretmenler okudukları kitapların değerlendirmesini yaptı.

        Hasankeyf ilçesine Eylül 2016'da atanan sözleşmeli öğretmenler, hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nca okunması tavsiye edilen 'Oğuz Atay'ın Bir Bilim Adamının Romanı- Mustafa İnan' kitabının değerlendirmesini yapmak üzere Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda bir araya geldi. Değerlendirmeye İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, şube müdürleri Abdussamed Oral ve Edip Kocaman da katıldı.

        Öğretmenler, hayatını öğrenme ve öğretme üzerine kurmuş, ideallerine ulaşmak için hiçbir bahanenin arkasına sığınmayıp her engeli aşan, ömrünü öğrencilerine ve bilime adamış bir bilim insanın hayatı üzerine değerlendirmede yaptı. İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, öğretmenlerle eğitim üzerine sohbet ettikten sonra, geleceğin mimarları olan öğretmenlerin böyle etkinliklerle bir araya gelmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

        (MŞY-AKK-Y)

        01.04.2017 11:43:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler