Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti geleceğe pedal çevirdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Düzce İl Başkanlığı, 16 Nisanda yapılacak halk oylamasına günler kala sandıktan 'evet' çıkması için çalışmalarını yoğunlaştırırken, Gençlik Kolları tarafından organize edilen Geleceğim İçin Evet Bisiklet Turu ile Düzce Merkezde vatandaşlar selamlandı.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, gençlerle birlikte pedal çevirdi. AK Parti Düzce İl Başkanlığı binası önünde bisikletleri ile toplanan gençlere meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de dahil oldu. Atatürk Bulvarından İstanbul Caddesi ve Rıhtım caddesinden Bolu caddesine geçerek başlangıç noktasında biten Geleceğim İçin Evet Bisiklet turu sona erdi.

        63 bin 349 mektup gençlere ulaştırılacak

        AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, bisiklet turu öncesinde yaptığı açıklamada, Düzce genelinde 63 bin 349 Başbakan Binali Yıldırım'ın yazdığı mektupları dağıtacaklarını belirterek ""Başbakan Binali Yıldırım'ın mektuplarını sahiplerine dağıtmak için bisiklet turu yaptık. Bu sene dördüncüsünü düzenliyoruz. Tek tek mektupların sahiplerine ulaşacağız ve Başbakanımızın hem selamını hem de mektubunu vereceğiz. Diğer partilerin posta yoluyla yaptığını biz kendi ellerimizle yapıyoruz. Daha önce ilçelerimizde bu mektupları dağıttık şimdi de merkezde akşama kadar bisikletlerle yapacağız" dedi.

        Öte yandan AK Parti Düzce Gençlik Kollarının mektup dağıtım çalışmalarına AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Yasemin Başer de katıldı.

        (AY)

        01.04.2017 13:59:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler