Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili kadın milletvekilinden vatandaşı şaşırtan teklif:

        - "Amca çantalarını taşıyalım mı?"

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu

        BALIKESİR (İHA) - AK Parti Balıkesir Milletvekilleri halka 'evet'i anlatmak için gece gündüz çalışıyor.

        Balıkesir'i karış karış gezen AK Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu başta olmak üzere Mahmut Poyrazlı, Kasım Bostan ve Sema Kırcı, "Bıkmadan usanmadan Türkiye'nin geleceği için 'evet'in ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz" dediler.

        Milletvekillerinin gezilerinde zaman zamanda vatandaşlarla ilginç diyoglarda yaşanıyor. Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, kadın kolları ile birlikte referandum çalışmaları sırasında yolda gördüğü ve marketten dönen vatandaşa, "Amca poşetlerini taşımaya yardımcı olalım' teklifi üzerine, vatandaş önce şaşırırken, 'Yok yavrum siz kendi işinize bakın, şu evetleri çıkarın. Patlatın' demesi gülüşmelere neden oldu.

        (BT)

        01.04.2017 14:52:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler