Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Gençler'den dev "EVET"

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum İl başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi ve İl Gençlik Kolları'nın Erzurum Yakutiye Kent Meydanı'nda düzenledikleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi "Evet Buluşması" göz kamaştırdı.

        16 Nisan tarihinde Vatandaşın Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini oylayacağı referanduma sayılı günler kala AK Parti Erzurum il teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi ve İl Gençlik Kolları mensupları ilgi çekici bir etkinlik düzenlediler. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili Orhan Deligöz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba'nın da iştirak ettiği programda, Yakutiye Kent Meydanı'nda buluşan yüzlerce genç ellerinde Türk bayraklarıyla EVET'i oluşturarak bir farkındalık projesine imza attılar.

        AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz Gençlere hitaben yaptığı konuşmada; "Gençler sizin bu heyecanınız bizim azığımız oldu, motivasyon kaynağımız oldu. Bugün bir kez daha işte bu muhteşem manzara karşısında aynı gururu yaşıyorum. Siz var oldukça, böyle dik durdukça ve bizimle beraber yürüdükçe, evel Allah bizi kimse bu yoldan çeviremeyecek" dedi. Başkan Öz, Sosyal medyada kısa bir sürede ilgi odağı haline gelen bu etkinliğin devamı niteliğinde çifte minareli medrese önünde AK Parti Seçim Koordinasyon merkezi ve İl Kadın Kolları'nın da farklı bir kareografisi olacağını, halkın katılımı için sosyal medya hesaplarından gerekli davetin yapılacağını ifade etti. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba ise; "Vatanımız, devletimiz ve milletimiz için AK gençler olarak üzerimize düşen ne varsa şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da seve seve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        01.04.2017 18:08:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler