Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UBDDER ilçe başkanları Tatvan'da bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Uluslararası Barış ve Dostluk Derneği'nin (UBDDER) Bitlis Şubesi'ne bağlı ilçe başkanları Tatvan'da bir araya geldi.

        UBDDER Bitlis Şubesi tarafından Tatvan ilçesinde düzenlenen toplantıya UBDDER Genel Koordinatör Başkanı Mahsun Batu, Muş İl Başkanı Hamdullah Kızılkan ve Bitlis'e bağlı ilçe başkanları ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Merkezi Ankara'da olan ve Türkiye'nin farklı illerinde şubeleri bulunan derneğin Bitlis'teki faaliyetleri hakkında bilgi veren Bitlis İl Başkanı Ferhat Aygür, Bitlis'e bağlı tüm ilçelerde yönetimi oluşturduklarını, Mutki ilçesinde ise çalışmaların devam ettiğini söyledi. Derneğin 2016 yılında kurulan bir dernek olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu yolda çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Aygür, "Bitlis ve bağlı ilçeleri kapsayan projelerimiz var. İnşallah bunları hayata geçirerek bölgemizdeki işsizlik sorununu çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca, toplumdan dışlanmış gençlerimizi topluma kazandırmak ve iyi bir gelecek sağlamak için projeler geliştiriyoruz" şeklinde konuştu.

        (HO-ŞAK-Y)

        02.04.2017 10:54:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler