Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir'de Türk Sanat Müziği konseri

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi ve Akşehir Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser büyük ilgi gördü.

        Akşehir Kültür Merkezi'nde verilen konsere, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Akşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, Akşehir Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürü Kamil Ersoy, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Akşehir Belediyesi Fasıl Gurubu Şefi Albay Batu eşliğinde çalışmalarını sürdüren koro programda, Nihavent, Acemkürdi ve Kürdilihicazkar makamında solo ve koro performansları ile eserler seslendirdi. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan konserde seyircilerde koronun söylediği şarkılara oturdukları yerden eşlik etti. Konser bitiminde Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk tarafından Koro Şefi Alpay Batu'ya bir plaket takdim edildi.

        Kaymakam Mehmet Türk, programı çok beğendiğini ifade ederek, avukat, bankacı, polis, ev hanımı gibi birçok farklı meslekten bir araya gelen kişilerin amatör bir ruhla profesyonel bir iş çıkarttıklarını söyledi. Kaymakam Türk, başarıları için tüm koro ve müzik grubu elemanlarını tebrik ederek, ilerleyen zamanlarda Türk Halk Müziği konseri de görmek istediklerini kaydetti.

        Program, koro ekibi ve protokol üyelerinin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

        (CF-AH-Y)

        02.04.2017 13:29:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler