Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arabanlılar yeni statlarının tamamlanmasını istiyor

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Araban Belediyespor taraftarları, yapımı devam eden ve bir türlü tamamlanamayan Araban Stadyumunun artık kapılarının açılmasını istiyor.

        2016 Eylül Ayında inşaatına başlayan ve 90 gün süreli olan Araban İlçe Stadyumu inşaatı Kasım 2016 tarihinde tamamlanmış olması bekleniyordu. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi Eylül 2016 tarihinde inşaatına başlayan Araban Stadyumunun beklenen tarihte açılmamış olması nedeniyle tepki gösteren taraftarlar, stadın açılmasını merakla beklediklerini ifade etti.

        Taraftarlar, "Stadyum inşaatının bir türlü tamamlanamadığı için deplasman dışında kendi evimizde oyna gereken maçların da Gaziantep'te yapıldığı için takımımızın maçlarına gitme hakkımız elimizden alınıyor. Yetkililerden ilçenin tek stadyumunun bir türlü bitmeyen inşaat sorununa çözüm üretilmesini bekliyoruz. Yapımı yılan hikayesine dönen Araban İlçe Stadyumu inşaatının biran önce tamamlanıp stadyumun açılışının yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'a yükselen Araban Belediyespor maçı ilçenin tek stadında standartlara uygun olmaması nedeniyle yenilenme çalışması başlatılmıştı. Stada yapımı planlanan bin 600 kişilik yerin inşaat ihalesi yapılarak 90 günlük süre verilmiş, Eylül 2016 tarihinde inşaatına başlanmıştı. Kasım 2016 tarihinde tamamlanıp açılışı yapılması gereken stadın, aradan geçen 5 aya rağmen halen tamamlanmadı.

        (AI-LO-SD-Y)

        02.04.2017 13:36:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler