Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sözlü: "Tercihimiz dosdoğru partimiz ve liderimizin yanıdır"

        - Ülkü Ocakları Adana eski il ve ilçe başkanları kahvaltılı programda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Anayasa referandumu noktasında tercihimiz dosdoğru partimiz ve liderimizin yanıdır" dedi

        Ülkü Ocakları Adana eski il ve ilçe başkanları kahvaltılı programda bir araya geldi. Programa MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy da katıldı. Ceyhan Ülkü Ocağı eski başkanı olarak programa katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü konuşmasında Ülkü Ocakları'nın geleneğinde Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren hassas konularla ilgili yapılan istişare toplantılarının büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

        "Ülkücü hareketin öğretileriyle hareket edeceğiz"

        Türkiye'nin kendi içerisinde ve çevresinde önemli olaylar yaşadığını ifade eden Başkan Sözlü, "Dost düşman hepsi birbirine karıştı. Bunları ayırt etmek noktasında muhakkak ki ülkücü hareketin temel öğreti noktasında öğrendiklerimizle dikkatli olmak, farkındalığımızı arttırmak durumundayız. Türkiye'nin kendi iç şartları gereği iktidara veya egemen güçlere karşı görüş ve fikir ayrılığımız olabilir. Ama ülkemizin birliği ve bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısı, gelecekte bunu tehlikeye sokacak her türlü düşmanca hazırlığı görebilme feraseti, ileri görüşlülüğüne sahip olma durumundayız" diye konuştu.

        "MHP yok edilmek isteniyor"

        MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin geçmişten bu yana ülke gündemi ile ilgili iktidara yaptığı uyarılarda haklılığının bugün herkes tarafından gözle görülür hale geldiğini belirten Başkan Sözlü, şöyle devam etti:

        "MHP yedi düvelin Osmanlı'yı, Türk Milleti'ni parçalayıp bölüşmek istediği gibi Türkiye'nin gelecek siyasi yapılanmasında rol almak isteyen aktörlerin, dış güçlerin paylaşmak istediği yok etmek istediği bir siyasi aktördür. MHP'nin yok edildiği gelecek planlamaları elbette bu planlamanın bizatihi sahipleri ve uygulayıcıları tarafından tercih edilmektedir. Onun için bu referandum süreci içerisinde MHP mensupları, camianın birliği noktasında dikkatli bir üslup kullanmalı, bizim için kutsalları arka arkaya sıralayarak, Devlet için, Millet için, Cumhuriyet için, Ülkemizin bekası için Evet diyen Sayın Genel Başkanımızın mesajını iyi anlamalı, hareketin birliği noktasında mütereddit davranmamalıdır. Tercihimiz dosdoğru partimizin ve Liderimizin yanında olmalıdır."

        (ADN-Y)

        02.04.2017 13:42:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler