Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Demirkol'dan kalıcı bir eser daha

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Yolyazı Kırsal Mahallesini ziyaret ederek yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür Evinde incelemelerde bulundu.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Deniz, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Bağış ve Haliliye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Deniz ile birlikte Haliliye'ye bağlı Yolyazı kırsal mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Ağolday ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirkol, 16 Nisan halk oylaması hakkında mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu.

        Başkan Demirkol ve beraberindekiler daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yolyazı Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu. Yapımı Haliliye Belediyesi tarafından tamamlanan halı ile klimaları dahil tüm İhtiyaçları yine Haliliye Belediyesi tarafından sağlanan Çok Amaçlı Kültür Evini inceleyen Başkan Fevzi Demirkol ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,"Bugün Viranşehir İlçemizde çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Viranşehir'in Akkese kırsal mahallesini ziyaret ettik. Daha öncesinde Usulcada ve Işıldarda yapılan aile sağlık merkezinin açılışına katıldık. Daha sonrasında Haliliye ilçemize bağlı Yolyazı Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve bu vesile ile gündemde olan halk oylaması ile ilgili istişarelerde bulunduk. Halkımızla bir araya geldikten sonra yapımını tamamladığımız Yolyazı mahallesi çok amaçlı kültür evimizi Muhtarlar Derneği Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Teşkilatımızla birlikte ziyaret etme imkanı bulduk. Bizi çok güzel şekilde karşıladıkları için Yolyazı mahalle sakinlerimizle ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada daha öncesinde olduğu gibi her zaman sahada halkımızın yanında olacağız" dedi.

        Mahalleye böyle bir eserin kazandırıldığı için mutlu olduklarını anlatan Mahalle Muhtarı Mustafa Ağolday salonun çok güzel olduğunu ifade ederek "Haliliye Belediyesi Başkanımız çalışan bir Başkandır. Haliliye'ye bağlı olduğumuz için çok şanslı görüyoruz kendimizi" diye konuştu.

        Haliliye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Deniz Başkan Demirkol'a kırsal mahallelere kazandırdığı Kültür Evleri nedeniyle teşekkür etti.

        (Şİ-OE-Y)

        02.04.2017 15:09:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler