Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Viranşehir'de Memur-Sen'e Davet Tercih Evet buluşması

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Viranşehir ilçesin de.Viranşehir Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen tarafından organize edilen Memur Sen'e Davet Tercih Evet buluşması gerçekleştirildi. Viranşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Çoşkun, Gaziantep Eğitim Bir Sen Başkanı Ahmet Gök, Viranşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Ahmet Bilen, Şanlıurfa Sağlık Sen Şube Başkanı Faruk Günak, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık, İlçe Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Hüda Par İlçe Başkanı Yakup Esmer, Eğitim Bir Sen, Sağlık Sen, Sağlık Sen, Diyanet Sen, Büro Sen, Birlik Haber Sen, Toç Bir Sen üyeleri ile STK Başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

        İstiklal Marşı'nın okunması ve Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan program Viranşehir Eğitim Bir Sen Ahmet Bilen'in konuşması ile devam etti. Memur Sen'in kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve özlük hakları korumanın yanında ülkenin geçirdiği en kritik dönemlerde kimseden davet beklemeden harekete geçtiğin altını çizen Bilen, "Memur Sen, 28 Şubat soğuk rüzgarların estiği post-modern darbe süreçlerinden, en son yaşanan 15 Temmuz FETÖ damgalı hain darbe girişimine kadar dik duruşu ile vesayet rejim kalıntılarına gerekli cevabı vermiştir vermeye devam edecektir" dedi.

        Türkiye'de baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı bir hengamede Memur Sen'in yaşananlara kayıtsız kalamayacağını ifade eden Bilen, şer güçleri ve hainlerin Türkiye üzerideki emellerinin devam ettiğini kaydetti. 16 Nisan'da gerçekleşecek Referandum'un şahıs yada parti meselesi olmadığın sözlerine ekleyen Bilen, 16 Nisan'da Türkiye'nin ve Türkiye'ye umut bağlamış 2 Milyarlık İslam Aleminin istiklali de istikbalinin oylanacağını söyledi.

        Şanlıurfa Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Başkanı İbrahim Çoşkun yaptığını konuşmada Memur Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'nın 25 yıl önce bir kişi olarak başlattığı hareketin bugün 81 il ve ilçelerinde binlerce kişi tarafından temsil edildiğini ifade etti. Coşkun, 15 Temmuz Hain Darbe kalkışmasının 16 Nisan'da " Evet " demek için yeterli bir gerekçe olduğunu gösterdiği söyledi.

        Programda kısa bir konuşma yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, 16 Nisan Referandumu için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, herkesin gereken desteği vermesini istedi. 16 Nisan'dan sonra daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Viranşehir bulacaklarını sözlerine ekleyen Akyürek, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Son olarak bir konuşma yapan Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin Memur Sen'e Davet Tercih Evet programını organize Viranşehir Eğitim Bir Sen ve Memur Sen'e teşekkür etti. Konuşmasında 15 Temmuz'da Darbe karşısında Memur Sen'in dik duruşunun bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilerek takdir edildiğini belirten Sevin, "imanımız, bayrağımız ve vatanımıza sahip çıkana Memur Sen olarak her zaman sonuna kadar destek çıkarız" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarının ardında program son buldu.

        (EZ-SD-Y)

        02.04.2017 15:44:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler