Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti"li gençler kahvaltıda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bıyık

        ORDU (İHA) - Kabadüz AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, AK Parti İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği sabah kahvaltısında partili gençlerle buluştular.

        Kahvaltı programında konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Beraberlik içinde çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini anımsatan Başkan Kaya, "Bildiğiniz üzere önümüzde çok önemli bir süreç var.Referandum sürecinde sandıktan 'Evet' çıkması için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

        Kaya, birlik içerisinde başarılı bir süreç yaşayacaklarına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

        Kahvaltıya Kabadüz AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın,İlçe Yönetimi,İlçe Gençlik Kolları, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

        (MB-SLH)

        02.04.2017 16:18:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler