Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Mudanya'da Çaptık dönemi

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya İlçe Teşkilatı olağan kongresinde Fehim Çatık başkanlığa seçildi.

        Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ilçe kongresine MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, MDK üyesi Kadir Çitil, MHK Üyesi Muhammed Tekin, siyasi parti temsilcileri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, divan kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Topçu, "Kurum olarak evet kararı almamız bizlerin arasına nifak tohumları ekmelerine fırsat vermemeli. Bizler evet ya da hayır verenler arasında bir ayrım yapmayız. Bu konuda kimse kimseyi suçlayamaz. Evet kararı almamız, AK Parti'ye tabi olduğumuz manasına gelme. Eğer evet diyorsak devletin bekası için AK Parti'nin kendilerinden istediklerimizi gerçekleşmesindendir. Bu terörle mücadele başta olmak üzere, ekonomik olarak bizlere cephe alan ülkelere karşı güçlü Türkiye'nin oluşması içindir" dedi.

        Kongre öncesi bir konuşma yapan, Başkan Adayı Fehim Çaptık, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'yi Mudanya'da iktidara taşıyacaklarını söyleyerek, "Başaramadığımız takdirde koltuğu bırakır gideriz" diye konuştu.

        Atamayla MHP ilçe Başkanlığını sürdüren Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, referandumun ayırıcı olmayıp birleştirici olması gerektiğini söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

        Konuşmalar sonunda iki liste halinde kapalı oylamayla seçime gidildi. Seçim işleminin bitiminde yapılan oy sayımı sonrası 400 delegeden 167'si oy kullandı. 97 oy alan Fehim Çaptık ve listesi kazanırken, Selçuk Yılmaz ve listesi 69 oyda kaldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

        (HK-AF)

        02.04.2017 18:13:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler