Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor tesisinin açılışı topla değil kitapla yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde öğrenciler için Spor Toto Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen spor tesislerinin açılışı Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler tarafından kitap okuyarak açılışı yapıldı.

        Pazarlar İlkokulu bahçesine yeni yapılan açık spor sahasında ilk ders kitap okunarak işlendi.

        Pazarlar İlkokulu öğrencileri tarafından Kütüphaneler Haftası kapsamında yeni yapılan spor sahasında tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla bir ders saati kitap okundu.

        Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, amaçlarının öğrencilere kitap okuma sevgisini ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi. Okul Müdürü Bek, Kitap okuyan öğrencilerin derslerinde daha başarılı olduğunu, kitap okuyanın kelime dağarcığının arttığını, hayal dünyalarının geliştiğini tüm öğretmenlerin kitap okuma konusunda öğrencilere örnek olduğunu, beraber sınıfta ve her yerde kitap okuduklarını ve ilçe halk kütüphanesine öğrencilerle beraber giderek kitap aldıklarını belirtti.(MB-EFE)

        03.04.2017 09:51:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler