Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayata tutun projesiyle, tarihi kentleri gezdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen 'Hayata Tutun' projesi kapsamında 176 bay ve bayan Hasankeyf ilçesi başta olmak üzere Adıyaman ve Şanlıurfa illerini gezdi.

        15 ay süren proje kapsamında eğitim gören kursiyerler, katıldıkları gezilerle gönüllerince eğlendi. 'Hayata Tutun' projesi kapsamında hedeflerine ulaştıklarını belirten proje koordinatörü Abdülkerim Öner, yeni projelerin hayata geçirilmesi içinde aktif çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Projeyle yakından ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halil Çöl ise, gençlerin proje etkinlikleri kapsamında yeni tecrübe ve eğitimler aldıklarını söyledi. Çöl, "Hayata Tutun projesiyle Batman'ın kenar semtlerine büyük önem verdik. 15 ay boyunca birçok branşta etkinlikler gerçekleştirdik. Projenin faydalı geçtiğine inandığımız için SODES'e 2 proje daha verdik. Kabul edilmesi durumunda daha geniş kapsamlı etkinliklerimiz olacaktır "dedi.

        Gençlik projeleri üzerinde ciddi çalışmalarının olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, yeni projelerle kalıcı hizmetlere imza atacaklarını söyledi. Eren, "Hayata Tutun projemiz 14 Nisan'da son bulacak. SODES'e 2 yeni proje verdik. Uygun görülmesi halinde 'Hayata Tutun 2' projemizin kabul olması durumunda daha geniş kapsamlı çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

        (MŞY-AKK-Y)

        03.04.2017 11:58:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler