Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kars İl Teşkilatı durmak bilmiyor

        - Milletvekili Beyribey köylerde, Başkan Çalkın, merkezde vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - AK Parti Kars İl Teşkilatı 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve tüm il ve ilçe yçnetim kurulu üyeleriyle birlikte ev ve köy ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında vatandaşları bilgilendiriyor.

        Milletvekili Selahattin Beyribey, Sarıkamış'ta, İl Başkanı Adem Çalkın'da Kars merkez ve merkeze bağlı köylerde vatandaşlarla buluştu.

        Milletvekili Beyribey, Sarıkamış, Karaurgan, Çamyazı, İnkaya, Topkaya, Taşlıgüne ve Divik köylerini ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Beyribey, vatandaşlardan çocuklarının geleceği için destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Beyribey'e Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Başkanı Serkant Aykul, İl Başkan Yardımcıları Muammer Sancar ve Ünal Karabulak'ta eşlik etti.

        Öte yandan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında Kars Merkez'e bağlı köy, mahalle toplantıları ve taziye ziyaretleri yaptı. Sabah saatlerinde Evet Bürosunu ziyaret ederek çalışmalarına başlayan İl Başkanı Çalkın, Merkez Boğatepe köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak Boğatepe köyünden destek istedi. Ardından Boğatepe köyü İl Jandarma komutanlığını ziyaret eden Başkan Çalkın güvenlik güçlerimizle hasbihal ederek güvenlik güçlerimizin her daim yanında olduklarını belirterek hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalkın, çalışmalarına ev toplantılarıyla devam etti.

        (IÇ-Y)

        03.04.2017 12:03:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler