Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yomralı balıkçılar Başkan Sağıroğlu'nu ziyaret ederek sahil dolgusuyla ilgili sorunlarını anlattılar

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Yomra Balıkçı Kooperatifi Başkanı Göktuğ Yıldırım, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu makamında ziyaret ederek sahil alanında gerçekleştirilecek olan 650 dönümlük sahil dolgusuyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

        Başkan Sağıroğlu kooperatifin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, "Bilindiği üzere birkaç yıldır büyük uğraşlar verdiğimiz 650 dönümlük dolgu projemizde sona yaklaştık. Sondaj çalışmalarımızı başlattık. Yomra'mız için çok büyük bir proje. Hayati önem taşıyan, yıllardır gerçekleştirmek için uzun uğraşlar verdiğim hayalimdeki projelerimden bir tanesi. Her gün büyüme kat eden ilçemiz için bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Bu projede sosyal donatı alanlarının yanı sıra sizler için düşündüğümüz modern balıkçı barınakları var. Sizleri bu projenin içerisinde tutacağız. Balıkçılık yapan tüm balıkçılarımız bizim için çok önemli. Allah vergisi zenginliğimizin ilçemizde sektör olarak daha da gelişmesini istiyoruz" dedi.

        (İNU-ÖS-Y)

        03.04.2017 12:05:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler