Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmanelili şehit Osman Er anısına atış müsabakası düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Düzmeşe Köyü Avcılık ve Atıcılık Kulübü, Osmanelili Şehit Osman Er anısına 4 etaptan oluşan kurşun atış müsabakası düzenlendi.

        Trap atışı, Tavşan atışı, Şişe atışı ve Hedef atışı müsabakası sabah 08.00'de başlayıp akşam 18.00'da sona erdi. Yarışları, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Ardıç, Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, kamu kurum amirleri, çevre il ve ilçelerin avcılar kulüp üyeleri de izledi.

        Düzenlenen müsabakayla ilgili konuşan Düzmeşe Köyü Avcılık ve Atıcılık Kulüp Başkanı Yücel Bozkurt, "Üyelerimiz arasında ve çeşitli ilçe ve illerden avcı arkadaşlarımızın katıldığı ve bu tür organizasyonlar düzenleyerek, aynı zamanda kaçak avcılığın önünü de kapatmak amacı ile her yıl organizasyonumuzu yapmaya çalışıyoruz. Bu yılki müsabakamızı da geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Osmanelili şehit askerimiz Osman Er anısına düzenledik. Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak, onları hiç bir zaman unutmamamız için bu tür müsabakalar düzenleyerek şehitlerimizi unutmayalım istedik. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

        Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, müsabakaların sonunda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

        (ZC-MET-Y)

        03.04.2017 12:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler