Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Teyo Emmi'den kahkaha tufanı

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Belediyesi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesinin organizesiyle sahnelenen "Tek Köyün Muhtarlığı" oyununda görev alan "Teyo Emmi", herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Bulanık Belediyesi organizesi ile Erzurum Şehir Tiyatroları Ekibi, Bulanık ilçesinde sahne aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda sahnelenen "Tek Köyün Muhtarlığı" oyununu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ile çok sayıda vatandaş izledi. Tiyatro sanatçılarından 'Teyyo Pehlivan' tiplemesiyle ün yapan Cumhur Seval'ın da bulunduğu gösteri, büyük alkış aldı.

        Tiyatro gösteriminin ardından ekibe plaket veren İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, kaybolmaya yüz tutmuş gelenek, örf, adet ve ananeleri gençliğe aktarmak istediklerini belirterek, "Televizyon ekranlarında sergilediği performansıyla yediden yetmişe herkesin beğeni ve takdirini kazanan Teyo Emmi lakaplı Cumhur Seval, iki seans halinde sergilenen tiyatro oyununda, yepyeni skeçleriyle, komik hikâyeleri ve tiplemeleri ile sanatseverlere eğlenceli anlar yaşattı. Tiyatro bir kültür işidir. Bu kültürü biz Bulanık'ta egemen kılmalıyız. İnşallah belediye olarak bir gençlik merkezi açıyoruz. Mini cep sineması yapacağız. Orada tiyatro ekibini kurup, bu kültürü yaşatmamız gerekir. İnşallah Bulanık Belediyesi olarak bu etkinliklerimiz devam edecek. Buraya geldikleri için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

        (MSA-Y)

        03.04.2017 12:23:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler