Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu Endüstri Meslek Lisesi hızla yükseliyor

        (Fotoğraflı)

        Seçim Turşucu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam ettirilen, Gelibolu ilçesinde, 164 ada, 76 parselde bulunan, mülkiyeti hazineye ait araziye yapılması planlanan Gelibolu Endüstri Meslek Lisesi, 200 öğrencilik pansiyon binası ve spor salonu çalışmaları devam ediyor.

        Sözleşme bedeli 11.150.000,00 TL olan ve 16 derslikli lise binası, 200 öğrencilik pansiyon binası ve spor salonundan oluşan Gelibolu Endüstri Meslek Lisesi inşaatında, Yurt binası 2.katın A ve B bloğunun döşemesi tamamlandı. C bloğun döşeme imalatı devam ediyor. Endüstri Meslek Lisesi derslik binasında ise temel kazı çalışmaları ve yalıtım imalatları tamamlandı. Şu ana kadar ise yüzde 25lik fiziki gerçekleşme sağlandı. Gelibolu Endüstri Meslek Lisesi çalışmaları hakkında bilgi veren Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, "Gelibolu İlçe merkezine ayrı bir hava katacak olan yeni eğitim kampüsünün hayata geçmesinde büyük katkıları olan Gelibolu önceki Kaymakamımız ve Yeni Gaziosmanpaşa Kaymakamımız Oktay Çağataya işlerimizin devamlılığına sağladığı katkı ve yükümüzü hafifleten tecrübe paylaşımı ile desteklerinden ötürü idaremiz adına teşekkür ediyoruz. Dileriz bu okul kampüsü açılışında da Sayın Çağatay bizlerle beraber olur " dedi.

        (GD)

        03.04.2017 12:32:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler