Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık'ta 'Halı Saha' turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bulanık Bilican Spor Kulübü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

        Bugün oynanan final maçını İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ve çok sayıda vatandaş izledi. 16 takım ve 130 sporcunun katıldığı turnuvada; Olsun Spor birinci, Suskunlar Spor ikinci ve Yancalı Spor ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımların kupalarını İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ve diğer davetliler verdi.

        Konu ile ilgili bilgi veren Bilican Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Galip Kılınç, turnuvanın Bulanık Kaymakamlığının talimatıyla yapıldığını belirterek, "Önceleri bu kadar geniş katılımın olacağını düşünmedim, ama turnuvalar bittiğinde yaklaşık 300 kişiye spor yaptırmış olduk. Bu da çok güzel bir rakam. İnşallah halkımıza yönelik bu turnuvalar devam edecek. Bu etkinliklerde her zaman bize destek olan İlçe Kaymakamımız Sayın Hacı Arslan Uzan'a teşekkür ediyorum" dedi.

        Turnuvaya katılan bütün takımlara, hakemlere ve tertip komitesine teşekkür eden İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ise, "İlçe halkının turnuvaya gösterdiği ilgiden çok memnunum. Güzel ve temiz bir turnuva oldu. İnşallah bundan sonraki yıllarda devamı gelecek. Bulanık ilçesinde gençlik merkezi kurulacağız, gençler en ufak bir sıkıntınızda yanınızda olduğumu unutmayın. Bakın Keçiören Belediyesi tarafından Bilican Spor'a gönderilen malzemeler size geldi ve siz gençler kullanacaksınız. Bunun içinde güzel çalışmalar içerisinde olmanızı istiyorum. Dereceye giren takımları kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        03.04.2017 12:34:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler