Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elmalı Devlet Hastanesinde Estetik Cerrah göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Elmalı Devlet Hastanesine atanan plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı Bora Yücel görevine başladı.

        Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) bünyesindeki Elmalı Devlet Hastanesinde göreve başlayan plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı Bora Yücel, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahinin doğumsal ve sonradan oluşan şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesi için çalışan bir cerrahi bölüm olduğunu söyledi. Yücel, vücudun şekil ve fonksiyonlarını bozan olaylar başta olmak üzere, yarık dudak-damak, çene kapanma bozuklukları, kulak şekil bozuklukları, burun şekil ve nefes alma problemleri, doğumsal tümör, nevüs, kitleler, damar anomalileri, hemanjiomlar, trafik kazası, tümör ve diğer nedenlerle olan yüzün kemik ve yumuşak doku bozuklukları olmak üzere bir çok alanda müdahaleler yapılabildiğini kaydetti.

        Estetik cerrahisinin vücut imajının daha güzel ve mükemmele ulaştırılmasını sağlamak için yapılan operasyon ve girişimler olduğunu ifade eden Bora Yücel, "Ülkemizde meme, burun estetik cerrahisi, vücut kontur cerrahisi, lipektomi, yüz germe yenileme, göz kapağı cerrahisi, kulak kepçesi düzeltilmesi, sıklıkla yapılan estetik operasyonlar arasındadır. Ayrıca çukurluk ve kontur bozuklukları için yağ enjeksiyonları yara izleri ve kırışıklıklar için dolgu maddeleri, alın ve göz kenarı çizgileri için botoks uygulamaları, dudak kalınlaştırma için yağ ve çeşitli dolgu maddeleri enjeksiyonu gibi yardımcı yöntemlerde uygulanmaktadır" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.04.2017 13:34:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler