Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş: "Sorunlarınızın takipçisi olacağım"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Vali Mahmut Demirtaş, muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldiği toplantıda, "Bundan önce ziyaret edip dinlediğimiz vatandaşlarımız gibi sizlerin de dile getirdiği sorunların takipçisi olacağımızdan en ufak kuşkunuz olmasın" dedi.

        Vali Demirtaş, Sarıçam ilçesi Kemalpaşa, Yeni, Hürriyet, Yürekli, Göztepe ve Müminli mahallelerinde, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Nail Karslı, Yeni Mahalle Muhtarı Sıtkı Karslı, Hürriyet Mahallesi Nuri Paylan, Göztepe Mahallesi Muhtarı Gökmen Şahan, Yürekli Mahallesi Muhtarı Mustafa Tosun ve Müminli Mahallesi Muhtarı Mesut Keskin'den, sorunlar ve gereksinim duyulan hizmetler hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, dile getirilen sorunların çözümü noktasında gerekli tüm çalışmaların kararlılıkla yerine getirileceğini söyledi.

        Muhtarlıkların ve vatandaşların su ve kanalizasyon, internet altyapısının yetersizliği, yol ve ulaşım sorunları, ilk ve ortaokul yapımı gibi konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, "7 Nisan'da Adana'ya gelecek olmasından büyük onur duyduğumuz ve en iyi şekilde ağırlayacağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve direktifleri doğrultusunda, siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, cumhurbaşkanımızın 7 Nisan Cuma günü gerçekleştireceği Toplu Açılış Töreni'ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bundan önce ziyaret edip dinlediğimiz vatandaşlarımız gibi sizlerin de dile getirdiğiniz sorunların takipçisi olacağımızdan en ufak kuşkunuz olmasın" dedi.

        Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan'ın da hazır bulunduğu ziyaret muhtarlar ve vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

        (ELF-Y)

        03.04.2017 14:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler