Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediyesi'nden eğitime dev yatırım

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediyesi,"Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, ilçedeki okulların fiziki şartlarını iyileştirmeye, okul bahçelerine futbol ve basketbol sahaları ile sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Biliyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılacak yatırımdır" dedi.

        Proje kapsamında 38 okulda 8 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu kapsamda, Karahallılar Ortaokulu, Kocaavşar İlk ve Ortaokulu, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesinde hummalı bir şekilde iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Yılmaz, "Amacımız, Karesi'nin eğitim, sağlık ve spor kenti olmasıdır. Biliyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılacak yatırımdır. İyi bir eğitim imkanı sunulması ile sağlanacak eğitim, başarıyı getirecektir. Bu nedenle devlet okullarının kolejlerle yarışır hale getiremeye kararlıyız. Bu nedenle Karesi Belediyesi olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer almaya devam edeceğiz"diye konuştu.

        (TS-BT)

        03.04.2017 14:49:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler