Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü birbirine bağlandı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Karaisalı ilçesinin önemli turizm noktalarından Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü'nü birbirine bağlayan köprülü yürüyüş parkuru hizmet açıldı.

        Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan "Adana'da Varda Var Projesi" kapsamında Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü arasına toplam 5.5 kilometrelik sosyal rekreasyon alanı (yürüyüş parkuru) yapıldı. Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü arasındaki yürüyüş parkuruna seyir terası, kanyonun 2 yakasını birbirine bağlayan 2 köprü, yol çalışmaları, güvenlik bariyerleri yapılarak, turizm severlerin hizmetine sunuldu.

        Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı'nın yurtiçi ve yurtdışından turizm severlerin uğrak mekanlarından birisi haline geldiğini belirterek "Daha önce Varda Köprüsü ile Yerköprü arasında açılan yürüyüş parkurunun 2. etabı kapsamında kanyondan başlayan yürüyüş parkurunu Varda Köprüsü'ne bağlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

        (NPR-Y)

        04.04.2017 09:56:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler