Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Arslan'dan Menderes'te Ömer Halisdemir Parkını açacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, perşembe günü İzmir'e gelerek Menderes ilçesindeki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkının açılışını gerçekleştirecek.

        Menderes Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, & Nisan Perşembe günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından açılacak. Bakan Arslan açılış öncesinde Menderes'in sahil kesim Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür'de esnaf ziyaretleri yapacak, vatandaşlarla bir araya gelecek. Bakan Arslan'ın açılışını yapacağı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, 3 bin 700 metrekaresi yeşil alan, 3 bin 280 metrekaresi yapısal alandan oluşuyor. Kemalpaşa Mahallesinde yer alan park içerisinde bir adet kafeterya, su oyunlu ve köprülü havuz, normal havuz, dev hayvan figürlü oyuncaklar, aynı anda 250 çocuğun kullanabileceği kapasitede oyun grubu, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alıyor.

        Mendereslilerin Bakan Arslan'ı büyük bir coşkuyla karşılayacağını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın ilçemizde vatandaşlarımızla buluşacak olması bizi mutlu etti. Hem sahil bölgemizde hem de ilçe merkezimizde Mendereslilerle olacak Bakanımız, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkının da açılışını gerçekleştirecek. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Perşembe günü akşam saat 18.00'da parkımızın açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz. 15 Temmuz kahramanı şehidimiz Ömer Halisdemir'in adını yaşattığımız parkımızı hep birlikte büyük bir coşku içinde açalım" dedi.

        (HG-Y)

        04.04.2017 09:58:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler