Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Datça'da kiralık araçla uyuşturucu satışı yapan 2 kişi tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Datça ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, kiralık araçla Antalya'dan uyuşturucu getirerek satış yapan 2 şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmada Yazı köyünde ikamet eden M.U. (39) ve T.A. (43) isimli şahısların kiraladıkları araç ile Antalya'dan uyuşturucu madde getirerek ilçe genelinde sattıklarını tespit etti. İlçede araç kiralama işiyle uğraşan işyerlerinin takibe alınması neticesinde T.U 'nun 31 Mart 2017 tarihinde 48 R 7921 plakalı aracı kiraladığı belirlendi. Aracın yapılan takip sonucu 02 Nisan 2017 tarihinde Marmaris yönünden Datça'ya doğru hareket ettiği tespit edilince şüpheli araç ilçe girişinde durduruldu.

        Araçta yapılan detaylı aramada 900 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden alınan idrar örneklerinde uyuşturucu madde içeriği olan Amfetamin ile Kannabinoid maddesi tespit edildi. Aracı kullanan T.A'nın ehliyetine 5 yıl süreyle el konuldu ve hakkında cezai işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla mahkemeye sevk edilen M.U. ve T.A. tutuklanarak Muğla Kapalı Ceza ve Tutukevine gönderildi.

        (MB-Y)

        04.04.2017 10:04:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler