Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'deki sosyal yaşamda kampüsünde spor okulu müjdesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Türkiye'nin ilk sosyal yaşam kampüsü, 8 Nisan'dan itibaren spor okulu olarak da faaliyetlere başlıyor.

        65 bin metrekare alan üzerine kurulan ve pek çok açıdan Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okullarına da kucak açtı. 8 Nisan'da kapılarını açacak spor okulları için kayıtlar devam ederken, geçtiğimiz Kasım ayında açılan kurslara özellikle Bucalıların yoğun ilgisi göstermesi bekleniyor. Yüzme, basketbol, voleybol, jimnastik ve tekvando gibi branşların yanı sıra, spor okullarında kadınlara yönelik step-aerobik kursları da açılacağı belirtildi. 12 Haziran'a kadar sadece hafta sonları hizmet verecek kurslarda yüzme branşı için ücretler 75 TL ile 85 TL arasında değişirken, basketbol, voleybol, cimnastik, tekvando ve step-aerobik branşlarının ücretleri 25 TL olarak belirlendi. Yüzme havuzu eğitimlerinin de, yaz dönemi başlayana kadar hafta sonları 1'er saat ve ayda 8 saat olarak yapılacağı, kurslardan yararlanmak isteyenlerin 0232 293 98 10 numaralı telefondan ve kampüs içindeki kayıt ofisinden kayıtlarını yaptırabileceği bildirildi.

        (HG-Y)

        04.04.2017 10:07:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler