Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım, Tekstil ve Hazır Yemek Sektörlerinde Kariyer Yapmak" paneli

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen kariyer etkinliğinde Gıda Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi ve Tekstil Teknolojisi programlarında eğitim-öğretim gören öğrencilere "Tarım, Tekstil ve Hazır Yemek Sektörlerinde Kariyer Yapmak" konulu panel düzenlendi.

        Rektörlük Kültür Merkezinde yapılan panele, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal Balkan, MYO akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Günaydın'ın moderatörlüğünü yaptığı panele, S. S. Lüleburgaz Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Gıda Mühendisi ve Üretim Sorumlusu Lale Dinçer, Megan Tekstil ve Boya Sanayi Fabrikasının Müdürü Sezgin Aydoğan ve Ada Hazır Yemek ve Ada Restaurant İşletmelerinin Sahibi Günalp Ferit Kaya konuşmacı olarak katıldı.

        Kariyer etkinliğinin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Moderatör Yrd. Doç. Dr. Levent Günaydın, "Sektörde çok başarılı kişilerle bir arada olacağız. Bizlerin en çok motivasyona ihtiyacı var. Bu eksen üzerinde konuşmacılar bizleri motive edecek sözler söyleyeceklerdir. Geldikleri için bütün konuşmacılara teşekkür ediyorum" dedi.

        İşletmelerinin gelişim süreciyle ilgili bilgiler veren S. S. Lüleburgaz Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Üretim Sorumlusu Lale Dinçer, "Başlangıçta işletmemiz, kasap dükkanı açarak et sektörüne giriş yapıyor. Daha sonra büyümeyle beraber 2006 yılında entegre tesis kurarak yoluna devam ediyor. Şu anda bir tanesi Hamitabat köyünde iki tanesi de Lüleburgaz merkezde olmak üzere 3 et satış noktamız var. 28 personelimiz bulunuyor. İstihdam vizyonumuzu daha da yükseltmeyi düşünüyoruz. Biz, küçük bir yerleşke içerisinde iş hacmi büyük olan bir işletmeyiz. Temel hammaddemiz olarak dana etini kullanıyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti diyerek yola devam ediyoruz. Ayrıca çalışan 28 personelimizi iş güvenliği ve teknik konularda bilgilendiriyoruz" şeklinde konuştu.

        Etkinlik, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

        (KA-MEF-Y)

        04.04.2017 10:14:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler