Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avusturya'dan, Sandıklı'ya "Evet" kampanyasına destek için geldiler

        (Fotoğraflı)

        Ali Bayar

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Avusturya'da yaşan gurbetçi Koç ailesi 16 Nisanda yapılacak olan referandumda "Evet" kampanyasına destek için memleketleri olan Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine geldi.

        Referandumda "Evet" kampanyasına destek için Sandıklıya gelen Nazmi ve Naime Koç çifti, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü de makamında ziyaret etti. Başkan Çöl'ün makam odasında misafir ettiği gurbetçi çift, Sandıklıya Avusturya'dan referandum da "Evet" demek için geldiklerini ifade ettiler. Kilometrelerce uzaklığın ya da yolun zahmetinin referandumda çıkacak "Evet" için önemli olmadığının altını çizen gurbetçiler, Sandıklıyı internetten takip ettiklerini, Başkan Çöl'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

        Belediye Başkanı Mustafa Çöl gurbetçi ailenin bu örnek davranışı için kendilerini tebrik ederek, inşallah hep beraber referandumda gereken cevabı vereceklerini söyledi.

        Ziyaret makam odasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        (AB-GC-

        04.04.2017 10:35:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler