Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Savaş, 40 yıl sonra ilkokul öğretmeniyle hasret giderdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, Çine'de ilkokul öğretmenliğini yapan Salim Seter ile 40 yıl sonra hasret giderdi.

        AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, 1972-73-74 yıllarında ilk öğrenimini yaptığı Çine Fevzi Paşa İlkokulu Müdürü ve aynı zamanda sınıf öğretmeni 82 yaşındaki Salim Serter ile Çine merkez Çarşı Cami çıkışında karşılaştı. İlkokul öğretmenin yıllar sonra görmekten büyük mutluluk duyan Mustafa Savaş, "Yıllar sonra ilkokul öğretmenimi görmek beni çok mutlu etti. Hele hele sağlıklı olduğunu görmek beni daha da mutlu etti. Beni ilkokul yıllarımı götürdü" dedi.

        Milletvekili Savaş, ilkokul öğretmeninin elini öptükten sonra sağlık, huzur ve hayırlı ömür diledi.

        "Mustafa çok çalışkandı"

        "Biz O'na Ormancı Ali'nin oğlu Mustafa derdik" diyen emekli öğretmen Salim Serter, "70 yıllarda eğitim koşullarını kısıtlı olduğu yıllarda. Mustafa sorumluluk sahibi bir öğrenciydi, ödevlerini düzenli yapardı, hiç aksatmadan yapardı ve çalışkan bir öğrenciydi. Zaten çalışkan bir öğrenci olmamış olsaydı buralara kadar gelebilir miydi? Şimdi milletvekili oldu. Ben O'nunla gurur duyuyorum. Benim öğrencim olduğu için çok mutluyum" diye konuştu.

        (MB-Y)

        04.04.2017 10:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler