Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çermik Belediye Başkanı köy köy geziyor

        (Fotoğraflı)

        Hacı Güneş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve ilçe teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında köy köy gezerek vatandaşlara yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor.

        Referandum çalışmaları kapsamında Çermik ilçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve beraberindeki heyet köy köy gezerek, 16 Nisan'da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşlara anlatıyor. Cuma günü ile birlikte hafta sonlarını köy programlarına ayırdıklarını belirten Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, "16 Nisan'daki referandumun faydalarının ne olduğunu anlatıyoruz. Ekonomi konusunda, iki başlı sistemin kaldırılması konusunda, terör belasından kurtulma konusunda bütün detayları vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Çermik halkı her şeyin farkında olan, dinine, örfüne, adetine bağlı bir halk. Bu millet kendi kaderini kendi belirleyecek. Çermik halkı sağduyuludur. Çermik, teröre hiçbir zaman geçit vermeyen bir ilçedir ve halkının yüzde 65 ile 70'i 'Evet'ten yanadır. Biz bütün insanlarımızı kucaklıyoruz. Hepimiz bu geminin içerisindeyiz. Yeni sistemde Cumhurbaşkanı da yargılanabilecek. Hata yaptığı zaman hesap verebilecek. Bunu da vatandaşımıza anlatıyoruz" dedi.

        (EK-MP-Y)

        04.04.2017 10:49:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler