Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp'te okul şenlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği okul Şenlikleri başladı. Okul bahçesine kurulan oyun parklarında oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Çocukların eğlencesine ortak olan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Çocuklarımız her şeyin en güzelini hakkediyor" dedi.

        Eyüp Belediyesi tarafından ilçedeki ilk ve ortaokullarda geleneksel olarak her yıl düzenlenen okul şenlikleri Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu'nda başladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın okulda minik öğrencilerle bir araya gelerek mutluluklarını paylaştı.

        Minik öğrenciler okulun bahçesine kurulan oyun alanlarında gönüllerince oynayarak keyifli bir gün geçirdi. Ders stresinden uzaklaşan öğrencilere pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

        Okul bahçesine gelerek minik öğrencilerin mutluluklarına ortak olan Başkan Aydın, miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Düzenlenen şenlikte Başkan Aydın minik öğrencilere, "Bu güzel günde okul şenliklerimize burada başladık. Bu okulumuzun inşasında çok çaba sarfettim. İnşaallah daha güzel hizmetlerle devam edeceğiz. Biraz sonra oyunlar oynayacaksınız. Önce sizlere nasihatlarım olacak. Öğretmenlerinizin, anne ve babalarımızın sözünü dinleyelim. Akşamları erken yatalım. Sabahları kahvaltımızı yapalım. Hepinizi çok seviyorum, gözlerinizden öpüyorum" dedi.

        Okul Şenlikleri, Eyüp'te bulunan tüm ilk ve ortaokullarda düzenlenecek. Okulların bahçelerine kurulan oyun parklarında minik öğrenciler, bir yıllık ders döneminin stresini atacak. Pamuk şekeri, patlamış mısır ikram edilirken, öğrenciler palyaço ve animatörlerle bol bol eğlenecek.

        (HB-ÖK-Y)

        04.04.2017 11:28:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler