Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresinde KTO Karatay başarısı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi tarafından 24-26 Mart tarihlerinde Konya'da düzenlenen Meram Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresine Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalarla damga vurdu.

        KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Mustafa Ayhan, Fuat Kamil Günaydın "Nörotrofin Ailesinin Süper Üyesi BDNF", Rana Ermiş ve Yasin Burak Özdemir "Fossa İnfratemporalis Cerrahi Yaklaşım ve Morfometrik Özelikleri", Meryem Andırın ve İlayda Taşkın "Mutluluğun Dizginleri Genlerimizin Elinde mi?" konularında, alanında yetkin birçok akademisyene sunum yapma fırsatı buldu. Genlerin insan hayatındaki etkisine vurgu yapan insan davranışını ve mutluluğunu da büyük oranda etkilediğini anlatan "Mutluluğun Dizginleri Genlerimizin Elinde mi?" adlı poster çalışma Meram Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresinde birinciliğe layık görüldü.

        (İHA-FM-Y)

        04.04.2017 11:37:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler