Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye meclisinin gündemi evet oldu

        - Akçakale Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Meclis Başkan Vekili Şerif Bozkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

        Akçakale Belediyesi Toplantı Salonundaki oturum, faaliyet raporunun görüşülmesiyle başladı. Daha sonra özel yurt alanının imar tadilat planı ve denetim raporu görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonuna 5'şer üye seçiminin ardından, belediye encümenine de 2 üyenin seçimi yapıldı. Komisyon raporlarının görüşülmesiyle devam eden toplantının sonunda belediye meclis üyeleri, 16 Nisanda yapılacak referandum için kararlarını açıkladı. Meclis üyeleri, Meclis Başkan Vekili Şerif Bozkurt'un, "Daha mutlu ve huzurlu bir gelecek için, daha büyük Türkiye için, istikrar için" şeklindeki sözlerine, ellerindeki "Kararımız Evet" yazılı broşürleri havaya kaldırarak, hep bir ağızdan "evet" yanıtını verdi.

        (Şİ-SD-Y)

        04.04.2017 12:00:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler