Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de Çocuk Şenliği Çal'a taşındı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği bu kez Çal İlçesinde düzenlendi.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği, Babadağ, Sarayköy, Buldan ve Beyağaç ilçelerinin ardından Çal ilçesinde düzenlendi. Çal İlçe Stadı'nda gerçekleşen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı. Animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlarda birbirleriyle yarıştı, oyun alanlarında arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Çocukların bu keyfine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da onlarla bir süre sohbet ederek, birlikte halat çekme mücadelesine katıldı.

        "Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız"

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların kapalı ortamlarda sanal arkadaşlıklar kurması yerine güzel bir bahar gününde gerçek arkadaşlarıyla bir arada olduğunu belirterek, bu nedenle böyle bir etkinliğe imza attıklarını söyledi. Başkan Zolan, "Bu yıl çocuk şenliğimizin 6'ncısını gerçekleştiriyoruz ve büyükşehir kapsamında da şenliğimizi ilk olarak ilçelerimizde düzenliyoruz. Çocuklarımız çok neşeli, cıvıl cıvıl bu mutluluklarıyla bizlere de enerji veriyorlar. İyi ki buraya gelmişiz. İnşallah bu etkinlikleri daha da geliştirerek çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Onlar bizim hazinemiz geleceğe giden güzelliklerimiz olacak" dedi.

        Kitap Fuarı'na davet

        Anne babalara seslenen Başkan Zolan, "Çocuklarımızı çok küçük yaşta sanal dünyadan uzak tutmamız gerekiyor. Buna katkı sağlamak için buradayız" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nın 09 Nisan'a kadar süreceğini ifade eden Başkan Zolan, "Anne babalar mutlaka çocuklarını fuarımıza getirsinler. Çocuklarımız burada kitabın kokusunu alsınlar, yazarlarımızla tanışsınlar."

        (SÇ-SÇ-Y)

        04.04.2017 12:38:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler