Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyan Belediyesi iki yeni bulvar açıyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Belediye Evleri mevkiinden diğeri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan Yeni Mahalle ilkokulunun bulunduğu mevkie çıkarak Kayseri-Malatya yoluna bağlanacak olan 2 yeni bulvarı bu yıl tamamlayıp hizmete sunmayı planlıyoruz" dedi.

        Belediye Meclis üyeleri ile birlikte başlayan yeni yol açma çalışmalarını inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Belediye evleri bölgemizde yıllardan buyana konuşulan ana yolları bağlantı olarak kullanacağı ve bu güne kadar söylemeden öte gidilemeyen bir bölge. Burayla ile ilgili gerekli imar uygulamalarını yaptık. İnşallah yol yapım çalışmalarına başladık. Bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Burayla birlikte hemen yakınımızda TOKİ konutları var buranın da Kayseri-Malatya karayoluna bağlanacak ikinci bir imar uygulaması yolumuz mevcut aynı anda bu yolu da açmayı hedefliyoruz. Bu gelecekte Bünyan'ın elli ila yüz yılını trafik yoğunluğu bakımından, ulaşımının daha kolay daha rahat olması bağlamında çok ciddi bir rahatlama sağlayacak bir çalışma. Tabii bu tür uygulamalar daha önce çok yapılmadığı için vatandaşımız zaman zaman bu konuda sitem getirebiliyor. Fakat biz planlanan Bünyan'ın geleceği ile ilgili kendilerine bir projeksiyon çizdiğimiz de yapılan uygulamanın çok ciddi ve yerinde olduğunu görerek tebrik ve teşekkür ediyor. Bu uygulamalardan bir tanesi de bu uygulamadır. Bununla birlikte uygulamayla bu bölgede 160 bin metrekare bu bölgede yaşayan vatandaşların kullanabileceği sosyal mekânlar ürettik. Onları da inşallah yapıp vatandaşımızı hediye edeceğiz " diye konuştu.

        (SK)

        04.04.2017 12:43:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler