Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz"

        - Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, gençlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yarını Aydınlat Gençlik Platformu ile Esenyurt Nikâh Sarayında yemekte buluşarak gençlerle sohbet etti.

        "Ben sizleri Asım'ın nesli olarak görüyorum"

        "Sizler bizim gelecekteki neslimiz, ışığımızsınız." diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu;"Bizler, yardımlaşma kültürümüzü Peygamber Efendimiz (S.A.V)'den aldık. Sizlerin de kendi imkânlarınızla yaptığınız bu projeler benim için çok ayrı bir değer taşıyor. Sizin bu ışığınızdan dolayı bizde seçilme yaşını yeni anayasamıza koyduk ve 25 yaştan, 18 yaşa indirdik. Başkanlık sistemi sizin geleceğiniz ve istikrarınız içindir. Ülkemizin bekası için gençlerimizin önünü açmamız çok önemlidir. Biz sizlerle yürüyecek ve gelişeceğiz. Biz başka kültür ile kaybolan bir nesil değil, öz kültürümüzle yetişen bir nesil istiyoruz. Bu nesil sizler olacaksınız ben sizleri Asım'ın nesli olarak görüyorum. Ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak ve yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

        (EY-ÖK-Y)

        04.04.2017 13:47:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler