Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlardan MEDAŞ'a teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        Barış Gök - Uğur Sarı

        KONYA (İHA) - Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği, yaptığı hizmetlerden dolayı Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve MEDAŞ işletme sorumlularına teşekkür plaketi verdi.

        Muhtarlar derneğinde düzenlenen programa, Meram İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Karatay İlçe Kaymakamı Selim Parlar, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ işletme sorumluları ve muhtarlar katıldı.

        Programda konuşan Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, geçmiş dönemlerde MEDAŞ'lardan bir takım sıkıntıları olduğunu belirterek, "Artık MEDAŞ'la sıkıntılarımızın yüzde 90'ı hallolmuş durumdadır ve eskiden biz bildirdiğimizde çok geç zamanlarda 1-2 ay gibi sokak lambası değiştiremediğimiz günleri çok iyi hatırlıyorum. Eski muhtar arkadaşlarımızda bunları biliyorlar. Ama şimdi muhtar arkadaşlarımız bizzat Erol beyin talimatıyla hepimiz telefonları açtığımızda 186 olsun veya kendimiz bire bir konuştuğumuzda olsun sokak lambaları ve diğer sorunlarımızı da hallediyoruz artık" dedi.

        MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ise, MEDAŞ olarak kamu hizmeti verdiklerinin farkında olduklarını ifade ederek, "Bu bilinçle vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermenin gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden hizmet kalitesini sürekli arttırmak için çalışıyoruz. Bu anlamda da halkın nabzını en iyi tutan muhtarlardan aldığımız bu plaket bizim için çok değerlidir. Muhtarlarımızdan gelen şikayet ve önerileri hızlı şekilde çözmek temel amacımızdır. Nitekim bununla ilgili geçen sene de muhtarlık iletişim hattını açmıştık. Gerek oraya gerek telefonla gerek başka şekilde her türlü şikayetlerinizi bize bildirebilirsiniz. En kısa zamanda çözüme kavuşturmak bizim temel görevimizdir. Muhtarlarımızın bu teşekkürü, bizi daha da motive etmiştir. Amacımız hizmet kalitemizi daha da artırmaktır" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve MEDAŞ işletme sorumlularına plaket takdim etti.

        (BG-AH-Y)

        04.04.2017 14:13:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler